به خصوصیات خود و طرف مقابلتان خوب فکر کنید، با خود روراست باشید، چه کسی میتواند بهترین گزینه شما برای ازدواج باشد، شما چه انتظارات و خواسته های از همسر آینده تان خواهید داشت
همسر آینده شما یک هدف در زندگی برای شما خواهد بود برای اینکه به اهدافمان در زندگی برسیم اولین کار فکر کردن است باید درباره اهدافمان فکر کنیم.
سخت ترین کار فکر کردن است (رابرت کیوساکی)
بعد از اینکه در مورد اهدافمان فکر کردیم باید آن را بنویسیم پس یک کاغذ و خودکار آماده میکنیم و اهدافمان را روی کاغذ مینویسیم و صد در صد زمان رسیدن به اهدافمان را هم مشخص میکنیم تا انگیزه کافی برای رسیدن به اهدافمان را داشته باشیم. بعد از انتخاب و نوشتن هدف وقت این است که اقدام و عمل کنید. اگر قدمی بر ندارید به هیچ وجه به هدفی که انتخاب کرده اید نزدیک نخواهید شد. اگر قدم اول را برداشتید و به طرف هدفتان حرکت کردید باید بدانید که هنوز در اول راه هستید و برای رسیدن به هدف باید ثابت قدم باشید و با تلاش بیشتر به سمت هدفتان حرکت کنید، در ادامه مسیر قطعاً با مشکلاتی روبرو خواهید شد، اگر هدفتان برایتان مهم باشد و به اندازه کافی انگیزه حرکت در شما ایجاد کند به جرئت میگویم قطعاً هیچ مشکلی شما را از حرکت به سمت هدف بازنمی دارد، در این مرحله برای ادامه مسیر باید پایدار و مقاوم باشیم و از مشکلاتی که پیش رویمان است نترسیم و با سماجت به راهمان ادامه دهیم. صد در صد به هدفمان خواهیم رسید. از هدف میتوان هزاران جلد کتاب نوشت و مهم بودن هدف را متذکر شد، فقط میتوانم بگویم انسان بدون هدف مثل یک انسانی است که مرگ مغزی شده است.
اما در ادامه انتخاب اصولی همسر، برای اینکه همسر آینده مان را اصولی انتخاب کنیم باید معیارهای انتخابمان را مشخص کنیم
در مرحله ی بعدی اولویت بندی معیارهایتان را انجام دهید، اولین اولویت تا آخرین اولویت برای ازدواج را بنویسید.گزینه ها و اولویت های هر فرد متفاوت خواهد بود و این کاملاً عادی است که یک مرد یا زن اولویت ها و معیارهایشان برای انتخاب همسر متفاوت باشد چون اگر افکار و عقاید همه یکی بود دیگر مفهومی به عنوان تفاهم که عنصر اصلی و یکی از مهم ترین اصول ازدواج است وجود نداشت، تفاهم در زبان عربی از باب تفاعل و معنای آن درک دو طرف از زبان یکدیگر است. مرد و زن باید دل یکدیگر را درک و طبق میل و خواسته همدیگر عمل کنند، ولی مگر این امر امکان پذیر است؟ بله امکان پذیر است، به شرطی که پای عشق و علاقه و دوست داشتن واقعی در میان باشد و طرفین زندگی زناشویی خود را با عشق و علاقه واقعی و تعهد به هم آغاز کنند آن موقع است که تفاوت ها احساس نخواهد شد و زن و مرد مکمل یکدیگر خواهند بود.
از مهم ترین عناصری که باید در انتخاب اصولی همسر حتماً لحاظ شود اصل همکُفو بودن است.کُفو در لغت به معنای نظیر و شبیه است و در ازدواج بدین معناست که میان زن و شوهر باید تا حدی شباهت وجود داشته باشد
زوجین باید در ابعاد مختلفی چون اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی لازم است که اصطلاحاً هم کفو باشند؛ و به شکل ساده تر دارای باورها و اعتقادات نسبتاً مشترک باشند
نکته بسیار مهم در انتخاب همسر:
اگر زوجین از لحاظ اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اعتقادی هم کفو نباشند به احتمال زیاد در زندگی مشترک با مشکلات زیادی روبه رو خواهند شد.
دقت کنید که هم کفو بودن یا کفویت زوجین به معنی مساوی بودن و برابر بودن نیست بلکه به معنای متناسب بودن است که زوجین از لحاظ های که در مطلب فوق ذکر شد باهم دیگر تناسب داشته باشند.
پاسخ به نظر
پاسخ به نظر بستن *نام شما *ایمیل شما(اختیاری)
* پاسخ شما |
سایت رسمی سجاد رفیعی
ارتباط با ایمیل:
info@sajjadrafiee.ir
فقط پیامک :
۰۹۱۰۲۸۲۸۸۵۶
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای
مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این
سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.